Studenten bezoeken de Emons Group

4 juni 2015

Studenten bezoeken de Emons Group

Afgelopen week kwamen 2 groepen studenten van de Gilde Opleidingen – MBO opleiding Manager Transport & Logistiek op bezoek bij de Emons Group in Milsbeek. De studenten kregen een uitgebreide bedrijfspresentatie door de Sales Managers van de Emons Group en hebben daarnaast de innovatieve Emons trailers kunnen bezichtigen.

Emons zal de komende jaren partner zijn voor bovengenoemde opleiding. Dit wil zeggen dat beide partijen willen samenwerken om onderwijs beter af te stemmen op de arbeidsmarktbehoefte.

Emons gaat hiervoor participeren in het onderwijsprogramma van Gilde Opleidingen voor de Niveau 4 opleiding Manager Transport en Logistiek.

Hierdoor zullen voor het bedrijfsleven meer - en beter geschoolde werknemers beschikbaar worden, waarbij bedrijven en studenten weloverwogen keuzes maken omdat ze in het onderwijs al uitgebreid kennis met elkaar hebben gemaakt.

« Terug naar het nieuwsoverzicht Deel dit bericht: LinkedIn Google+ E-mail

« Nieuwer bericht

Nieuwe trekkers Emons Group de weg op

Nieuwe trekkers Emons Group de weg op

3 juli 2015 - Op maandag 29 juni is de eerste van 64 nieuwe Scania trekkers van de Emons Group de Europese weg op gegaan. Deze trekkers zijn voor de gehele Emons Group (Zand- en Grindmarkt, Van Huët... Lees meer »

Ouder bericht »