Mobiele opleiding als strategie

1 januari 2010

Mobiele opleiding als strategie

De Emons Group Holding heeft voor de opleiding van haar chauffeurs een drivers academy opgezet. De academy is gehuisvest in een speciaal hiervoor ontwikkelde trailer waardoor recruitment, training en coaching op alle plaatsen in Europa plaats kan vinden. De opleidingstrailer is toegerust met de allerlaatste snufjes op het gebied van audiovisuele apparatuur.

Tijdens de trainingen worden chauffeurs geïnstrueerd in praktische zaken zoals bijvoorbeeld regelgeving en het gebruik van de boordcomputer. Ook wordt aandacht besteed aan correcte klantenbenadering en aan diverse huisregels met veiligheidsvoorschriften bij klanten.

Emons Group Mobile Drivers Training Centre De Emons Group staat bekend om haar innovatieve opleggers, zoals de Logiglass®-trailer, de MaXi®-Trailer en de 2Win. De laatste twee zijn speciaal ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Het gebruik van deze opleggers vergt een speciale training en is dan ook onderdeel van het opleidingsplan.

Het dieselverbruik en veilig rijden van chauffeurs wordt bewaakt en geregistreerd. De trainers beschikken tijdens een training realtime over alle relevante data en kunnen direct inspelen op de individuele trainingsbehoefte. Daarmee is actieve CO2-reductie een belangrijk onderdeel van een pakket van maatregelen waarin de Emons Group haar klanten nog betere service kan bieden en zich duidelijk wil onderscheiden.

« Terug naar het nieuwsoverzicht Deel dit bericht: LinkedIn Google+ E-mail