Emons Group is genomineerd voor Ondernemer van het jaar 2014 door Transport & Logistiek Nederland (TLN)

6 oktober 2014

Emons Group is genomineerd voor Ondernemer van het jaar 2014 door Transport & Logistiek Nederland (TLN)

Voor de tiende maal organiseert TLN de verkiezing van de TLN Ondernemersprijs. Een prijs die een belangrijke bijdrage levert aan de uitstraling van onze innovatieve en ondernemende sector. De prijs die model staat voor kwaliteitsbevordering in de sector en innovatie. 

De prijs wordt uitgereikt aan die bedrijven die zich aantoonbaar onderscheiden op ondernemerschap waarbij alle aspecten van het ondernemerschap beoordeelt worden.

Transport & Logistiek Nederland heeft de negen finalisten bekend gemaakt voor de TLN Ondernemersprijs. Op basis van het INK managementmodel zijn de 9 finalisten geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf.

In de categorie grote bedrijven is de Emons Group als één van de finalisten genomineerd samen met Bas Logistics B.V. en Rhenus Contract Logistics Holding B.V.

Op 22 november wordt de TLN Ondernemersprijs uitgereikt door Corien Wortmann, Vice-voorzitter Europese Volkspartij en voormalig CDA-Europarlementariër en Vice-voorzitter EVP-fractie in het Europarlement voor financiën, economie, transport en milieu.

« Terug naar het nieuwsoverzicht Deel dit bericht: LinkedIn Google+ E-mail

« Nieuwer bericht

Ouder bericht »

Mobiele opleiding als strategie

Mobiele opleiding als strategie

1 januari 2010 - De Emons Group Holding heeft voor de opleiding van haar chauffeurs een drivers academy opgezet. De academy is gehuisvest in een speciaal hiervoor ontwikkelde trailer waardoor recruitment, training... Lees meer »