Sustainable in a minute
Cheaper in costs
Size matters
Innovative
+31 (0)88-9001300
Biologische champost

AFNAME BIOLOGISCHE CHAMPOST

Voor biologische champignonproductiebedrijven is het van groot belang dat alle geproduceerde champost binnen de biologische keten blijft. Hofmans verzorgt de inname en afvoer van uw biologische champost en levert deze uitsluitend aan gecertificeerde biologische bedrijven in binnen- en buitenland.
Ten behoeve van uw administratie ontvangt u periodiek overzichten met gedetailleerde data betreffende de door u geleverde biologische champost, inclusief certificaten en benodigde gegevens van de biologische afnemers.

LEVERING BIOLOGISCHE CHAMPOST

Als gecertificeerd afnemer met geldig certificaat in binnen- en buitenland bent u bij ons aan het juiste adres voor de levering van biologische champost. Onze klantenkring omvat diverse biologische champignonteeltbedrijven waardoor wij in staat zijn snel te leveren, indien gewenst ook in grotere hoeveelheden bestaande uit meerdere vrachten. Onze biologische champost is uitsluitend afkomstig van gecertificeerde leveranciers en wordt rechtstreeks, zonder op- of overslag, geleverd vanaf biologische champignonproductiebedrijven. U ontvangt de certificaten van alle betrokken producenten, en elke vracht gaat vergezeld van een door de leverancier ondertekende eigen verklaring.