Bedrijf

Specialist in ChampostLogistiek

Schip

Voor de levering van champost bent u bij Hofmans aan het juiste adres. Champost is een humusrijke bodemverbeteraar, die afkomstig is uit de champignonteelt. Het product ontstaat door de groei van champignons op een bodem van paardenmest, kippenmest en gips. Na het oogsten van de champignons blijft er champost over.

Hofmans levert elke gewenste hoeveelheid champost op de locatie en het tijdstip dat u wenst. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreide vloot aan trekker-opleggercombinaties en containerwagens. Daarnaast is aanvoer per schip of spoor een goed en ecologisch verantwoord alternatief, wanneer grotere afstanden moeten worden afgelegd.

Neem contact op

Logistiek partner

Als logistiek partner verzorgt Hofmans voor vele toonaangevende champignon-productiebedrijven de afvoer van champost, indien gewenst in combinatie met machinaal ledigen van teeltcellen. Gescheiden leegmaken, oftewel dekaarde scheiden van champost en in aparte stromen afvoeren, is daarbij een van de mogelijkheden. Met behulp van moderne leeghaalmachines en de vloot van trekker-opleggercombinaties is Hofmans in staat teeltcellen van elke grootte efficiënt te ledigen en daarna de champost snel en vakkundig af te voeren.

Leegmaken

Hofmans is onderdeel van Emons Group

De Emons Group is een solide, particuliere groep van bedrijven die al ruim 75 jaar bestaat. De Emons Group is een nichespeler in de Europese vervoersmarkt en richt zich op innovatieve en duurzame vervoersoplossingen, met als doel de totale logistieke kosten te verlagen. De hoofdmerken op de markt zijn de volgende:

Het is de primaire focus van de Emons Group om innovatieve en logistieke transportconcepten te ontwikkelen, met als doel Europees marktleider te zijn in het specialisme waarin de divisie opereert.

100% focus op ons doel

De Emons Group staat ​​voor een sterk gedecentraliseerd business model, waarin elk van de divisies marktleider is in hun specialisme. Er is gekozen voor dit business model om de focus op de product-filosofie en de markt te maximaliseren. Binnen de Emons Group opereert elke divisie als zelfstandig bedrijf. Dit resulteert in een 100% focus op hun doel: verdere ontwikkeling van zeer specifieke innovatieve en logistieke transportconcepten. Dit wordt ondersteund door de volledige inzet van alle medewerkers die voortdurend uitgedaagd en intensief begeleid worden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Emons Group.

Emons Group